Dienstag, 21. Mai 2013

Zeiltochten met de Pedro Doncker


Terwijl anderen ervan dromen………….

De zee verbindt landen, eilanden en continenten. Het verlangen om nieuwe gebieden te ontdekken heeft eeuwenlang de mens naar zee gedreven. De tijd van ontdekkingsreizen is echter voorbij. De droom om met een groot zeilschip op grote vaart te gaan is blijven bestaan. Met de zeilschepen van V&S Charters kan deze wens verwezenlijkt worden.
De ontberingen die zeelui vroeger moesten doorstaan behoren tot het verleden. Het plezier van het hijsen van de zeilen, de stampende beweging van een dergelijk groot zeilschip is gebleven.
’s Avonds een kleine vissershaven aanlopen en in een oude kroeg de gebeurtenissen van de dag nog even aan U voorbij laten trekken.
In een beschutte baai ten anker gaan, de bijboot te water laten, bbq op een eenzaam strand….
Vroeger ging het om het overleven aan boord van een groot zeilschip. Op de schepen van V&S Charters gaat het om de gemeenschappelijke belevenis van het boordleven o.a. zeil zetten, het bergen van de zeilen, navigeren, het schip op koers houden. Het zijn plezierige bezigheden waar iedereen aan mee kan doen.
De sfeer van de schepen ademt traditie doorweekt van modern comfort.
Een zeiltocht naar b.v. Denemarken is meer dan een zeereis; het is een bijzondere belevenis die ook lang na aankomst de gedachten van een ieder zal blijven nadeinen.
Als aan de horizon een eiland verschijnt, beleven we het speciale gevoel dat onze voorvaderen ook hebben ervaren, wanneer de thuishaven in zicht kwam.
Iedereen komt dan aan dek om dit moment mee te maken.
Een zeereis aan boord van een zeilschip van V&S Charters is meer dan een reis…
Het is een belevenis, een geslaagde schoolreis, een aantrekkelijke incentive tour, een gezellige zakelijke bijeenkomst die niemand snel zal vergeten.
Het is tijd om het roer over te nemen…
Al meer dan 35 jaar bezeilen de schepen van V&S Charters de Europese Wateren. Met de barkentijn organiseren wij zeiltochten voor groepen en individuelen. Vanuit Kiel worden vele havens in de Oostzee aangedaan. De reisdoelen worden in samenspraak met u bepaald.
Ook een dagtocht of een weekendtrip met vrienden of zakenpartners is een populaire mogelijkheid. Een reis naar de Deense Zuidzee, Kopenhagen, Götheborg of Bornholm en Cristiansö behoort tot de mogelijkheden. Reizen van 1,2 of meer weken vergroten het vaargebied tot Finland en de Baltische Staten.
V&S Charters biedt reizen aan voor groepen van 8 tot 32 personen per schip voor meerdaagse reizen en tot 100 personen voor dagtochten.
Een mooie vloot brengt u naar de mooiste bestemmingen.
Tot ziens aan boord!
www.vscharters.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen