Donnerstag, 27. November 2014

Sail Amsterdam 2015 - Pedro DonckerVan 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL Amsterdam alweer voor de negende keer georganiseerd. Reederij Vlaun B.V. / V&S Charters neemt in 2015 wederom deel aan Sail Amsterdam.
Vijf dagen lang vormt de IJhaven het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. De voorbereidingen voor de Sail zijn in volle gang en het belooft wederom een weergaloos spektakel te worden met veel mogelijkheden voor groepsuitjes en bedrijfsfeesten.
Met veel genoegen bieden wij u de gelegenheid Sail Amsterdam aan boord van de Pedro Doncker te ervaren. Gedurende Sail kunt u de imposante “Tall ships” vanaf de Pedro Doncker bewonderen en samen met uw relaties Sail 2015 op uitzonderlijke wijze beleven.
Beleef een fantastische tijd aan boord van de Pedro Doncker .

Catering
U wordt aan boord ontvangen met een welkomstdrankje en amuses. De bemanning maakt vervolgens een heerlijk buffet voor u klaar.

Aanmelden voor SAIL Amsterdam 2015

Meld u nu al vrijblijvend aan voor Sail Amsterdam.
CONTACT: info@vscharters.com

 
--> Dit schip, de Pedro Doncker is tijdens SAIL Amsterdam 2015 formeel onderdeel van de Hollandse Vloot. Dat wil zeggen dat wij geaccrediteerd zijn om tijdens SAIL Amsterdam 2015 mee te varen en toegang hebben tot de afgesloten Oranje Haven (IJ-haven). Dé plaats waar alle Tall Ships afgemeerd liggen.
--> Beleef SAIL Amsterdam 2015 zoals het hoort; vanaf het water! Boek dit schip voor uw SAIL-arrangement via www.sail.nl. Daarmee krijgt u niet alleen een onvergetelijke tocht langs de meest indrukwekkende Tall Ships, maar helpt u ook mee dit unieke nautische evenement mogelijk te maken  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen